Cultuur en politiek voeren boventoon op derde KEI-dag

De aankomende eerstejaarsstudenten van de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen maken zich woensdag op voor de derde KEI-dag. De derde introductiedag staat in het teken van cultuur en politiek.

Op het Cultuurfestival in de binnenstad zullen verschillende culturele verenigingen zich presenteren. Ook kunnen er verschillende workshops gevolgd worden. Op de Vismarkt zal een groot muziekpodium worden neergezet. Daar zullen onder andere ChefSpecial, Rigby en A Silent Express optreden.

Studenten die niets met dans en muziek hebben, die kunnen terecht in Huize Maas. Daar zullen verschillende politieke organisaties zich voorstellen. Daarbij is het mogelijk dat KEI-lopers zelf actief deelnemen aan discussies of luisteren naar bekende politici.

Deel dit artikel: