Nijland: ‘Ooit keer ik terug bij FC Groningen’

Voetballer Stef Nijland wil in zijn carrière ooit weer eens terugkeren in de Martinistad. Dat melden verschillende voetbalwebsites.

Nijland staat op dit moment onder contract bij het Eindhovense PSV. Afgelopen seizoen werd hij voor zes maanden uitgeleend aan Willem II. Deze zomer verruilt de 22-jarige voetballer op huurbasis het Philips-stadion voor NEC.

In verschillende media werd echter gesuggereerd dat Nijland, die in 2008 FC Groningen verliet, wellicht terug zou komen in het Groningse. “Die stap lijkt met op dit moment in mijn carrière niet gewenst. Drie jaar geleden heb ik bewust gekozen voor een avontuur en ik voel me ontzettend goed thuis in het Zuiden”, laat Nijland weten aan Voetbal International.

Een rentree bij de club waar alles begon sluit Nijland echter niet uit. “Zoals ik het nu zie, zeg ik dat ik ooit terugkeer naar FC Groningen. Je weet niet hoe het loopt, maar dat is wel mijn ambitie. De club zit in mijn hart en ik vind ook dat ik in dat ene seizoen de fans nog niet heb gegeven wat in me zit”.