A Silent Express in voorprogramma Duran Duran

nieuws
Foto: myspace.com/asilentexpress

De Groninger band A Silent Express staat in het voorprogramma van Duran Duran. Dat laat de band op haar website weten.

De Britse popband Duran Duran geeft op 11 juni aanstaande een concert in het voetbalstadion van ADO Den Haag. Toen bekend werd dat de Britse band, die haar naam ontleend heeft aan een karakter uit de cult-film Barbarella, naar Nederland zou komen, heeft A Silent Express contact gezocht met de organisatie.

Uiteindelijk heeft Duran Duran zelf de knoop doorgehakt en ervoor gekozen dat de Groningse band het voorprogramma mag gaan doen. Drummer Sanne Meems laat weten dat de Britse band één van hun grote inspiratiebronnen is. “De sound en de samenstelling van Duran Duran lijkt erg op die van ons. Daarnaast is het uiterlijk, de show die ze brengen en het totale plaatje voor ons een voorbeeld”, aldus Meems.

Deel dit artikel: