Swingmaster verhuist na 35 jaar naar Pelsterstraat

nieuws

Platenzaak Swingmaster verhuist binnenkort naar de Pelsterstraat. De muziekwinkel was 35 jaar gevestigd aan de Kruitlaan naast de Schouwburg. Daar had de winkel vooral klandizie die speciaal voor de aanschaf van soul, blues en jazz naar de winkel toe kwamen. De Swingmaster wil in het centrum een nieuwe doelgroep aanboren.

De sfeer in het nieuwe pand past volgens eigenaar Sem van Gelder “helemaal bij Swingmaster”. De verhuurders hopen met het nieuwe pand wat meer reuring in de buurt te krijgen. De komende drie weken wordt de zaak ingericht als een ruime platenzaak. Het is de bedoeling dat de toekomstige bezoekers rustig en anoniemer dan in het vorige pand in de winkel kunnen rondlopen.

Het nieuwe pand is groter dan het pand in de Kruitlaan en de nieuwe winkel wordt feestelijk geopend. Hoe precies is nog een verrassing.