Vrijdag de 13e: ongeluksdag of niet?

13 april 2012 18:38 (laatst bewerkt: 13 april 2012 21:37)

Het is vandaag vrijdag de dertiende, onze internationale ongeluksdag. Althans zo kijken wij er al decennialang tegenaan. Allerlei dingen kunnen er op zo’n dag gebeuren waardoor het ongeluk in een klein hoekje zit.

Onder trappen door lopen of zwarte katten die zomaar je pad kruizen. Deze dag spreekt bij veel mensen tot de verbeelding en niet zonder consequenties. Door het bijgeloof van veel mensen kunnen economie├źn zoals die van Amerika voor een dag stil komen te liggen.

Vandaag vindt er in het subtropisch zwembad van Kardinge een poolparty plaats met als thema ‘horror’. Daarmee doet Groningen ook een duit in het zakje als het gaat om het voortzetten van het beeld rondom deze griezelige dag. De Groningers blijken over het algemeen niet vatbaar voor bijgeloof. Vrijdag is een dag, zoals alle andere dagen.

, , , ,
Nieuws
  Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Als u reageert op onze site, gaat u automatisch akkoord met ons huishoudelijk reglement.