Ruziënd stel snijdt zichzelf in de vingers

De ruzie van een stel aan de Boelemaheerd in Beijum was vrijdagmiddag zo luidruchtig dat de politie er aan te pas moest komen. Daar hadden de man en vrouw zichzelf mee te pakken, want in de woning trof de politie een grote hoeveelheid hennep en andere drugs aan.

Toen de agenten voor de deur van de woning stonden hoorden zij de vrouw gillen. Er werd er opengedaan door een 22-jarige Stadjer die zei dat de ruzie al voorbij was en dat zijn vriendin al was vertrokken. De agenten troffen de 17-jarige Gronings op de wc aan. Ook zij ontkende de ruzie.

In de woning roken de agenten een sterke henneplucht en in een ruimte in de woning werd een hoeveelheid henneptoppen aangetroffen die daar lagen te drogen. Naast de ongeveer 7 kg gedroogde hennep werden ook tientallen XTC pillen aangetroffen en ongeveer 40 gram aan harddrugs. De man en vrouw zijn meegenomen naar het politiebureau.

Deel dit artikel: